Onderwijs

De Circet Academy 

Binnen onze eigen organisatie bieden we opleidingen aan in de Circet Academy, zowel voor collega’s als onderaannemers. Dat kan gaan van mensen die bepaalde diploma’s nog niet behaalden, tot omscholingen, taalopleidingen en praktische trainingen zoals veiligheid of brandblustraining. 

 

> 25.000 lesuren
in de benelux in 2021

Young professionals 

We organiseren young professional programma’s voor pas afgestudeerden. Zij kunnen 3-6 maanden onder intensieve begeleiding proeven van de verschillende departementen binnen Circet. Op het einde van het traject kunnen ze kiezen waar ze hun loopbaan bij Circet willen beginnen. 

High Potentials 

We willen al onze medewerkers de kans geven om hun volledige potentieel te benutten. Daarom ontwikkelden we ons High Potential programma: wie volgens zijn rechtstreekse manager in aanmerking komt, kan deelnemen aan extra coachingsessies rond leiderschap, presentatietechnieken, groepsdynamiek en meer. 

Extern onderwijs

De STEM-Olympiade

In deze wedstrijd voor middelbare schoolkinderen zitten we in de jury. De kinderen moeten coderen, puzzels oplossen als team, een chemieproef doen en meer. Door deze wedstrijd te sponsoren, willen we STEM-onderwijs stimuleren.

De Vlaamse STEM Olympiade helpt jongeren hun technologische talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Door STEM-skills in de kijker te plaatsen, willen we de maatschappij het belang en de relevantie van technologie tonen. Circet neemt daar als een van onze partners samen met ons het voortouw in.

Rik Hostyn
Coördinator Vlaamse STEM Olympiade

SODA +

Dit platform voor jongeren met leerproblemen steunen we financieel. We rekruteren hier ook regelmatig nieuwe collega’s.

Circet is onmiskenbaar een van onze grootste trekkers. Hun enthousiasme heeft er mee voor gezorgd dat we zo sterk zijn gegroeid, waardoor we nu een van de grootste onderwijsprojecten in Vlaanderen zijn.

Simon Mensaert
Bestuurder SODA +

 

Duurzame oplossingen 

De vitale infrastructuur van morgen bouw je niet halfslachtig, maar zo duurzaam mogelijk. Daarom:

  • dragen we veiligheid hoog in het vaandel. Onze medewerkers worden continu gecoacht om zo veilig mogelijk te werken, en we organiseren regelmatig toolboxmeetings waar niet-veilige situaties worden doorgenomen. 
  • brengen we voortdurend onze afvalstromen in kaart. Zo houden we de vinger aan de pols en kunnen we blijven optimaliseren. 
  • vernieuwen we ons volledige wagenpark en rijden we enkel nog elektrisch of hybride. Dat geldt voor iedereen: van bedienden tot installateurs. Ons doel: CO2-neutrale wagens en gebouwen tegen 2030. 

Meebouwen aan een maatschappelijk project met Circet?