Wie Circet inschakelt, mag rekenen op een hands-on aanpak van elke telecom- en energienetwerkuitdaging. Van het eerste contact met onze medewerkers, over uitgekiende engineering, tot een vlekkeloze uitvoering door getrainde technici en een klantgerichte service. Stuk voor stuk zijn het specialisten in hun vak die klanten ontzorgen. En specialisten, die vormen we in onze eigen Circet Academy. Zo garanderen we onze klanten dat elk van onze medewerkers voldoet aan de hoogste standaarden op het vlak van kwaliteit én veiligheid. 

Over ons     Werken bij Circet

Compleet opleidingsaanbod

We organiseren opleidingen voor al onze medewerkers: van monteurs tot engineers en installatie- en onderhoudstechnici, van dispatchers tot klantenservicemedewerkers en projectleiders. In de trainingen behandelen we elk aspect van telecom, netwerktechnologie en slimme energietoepassingen: coax, glasvezel, mobile, in-home telecom, slimme meters, laadpalen … Onze opleidingen combineren theorie en praktijk en worden gegeven door specialisten in hun vakgebied. Door onze jarenlange kennis en ervaring verzorgen we ook opleidingen en trainingen op maat van de specifieke wensen van onze klanten.  

Praktijkgerichte technische opleidingen

Onze praktijklessen vinden plaats in waarheidsgetrouwe simulaties van fysieke werkplekken. Alle apparatuur, tools, onderdelen en gereedschappen die een technicus in de praktijk tegenkomt, zijn aanwezig. We bootsen realistische situaties na en technici oefenen op een veilige manier onder begeleiding van ervaren trainers. Zo bereiden we hen optimaal voor op de vereiste examens en certificaties en voldoen onze field-medewerkers perfect aan de hoge veiligheids- en kwaliteitseisen van onze klanten. 

Soft skills

Circet-medewerkers moeten ambassadeurs zijn voor onze klanten. We weten dus als geen ander hoe belangrijk de soft skills van onze werknemers zijn. Daarom bieden we naast een breed aanbod aan technische opleidingen ook trainingen aan op het gebied van veiligheid, klantgerichtheid, commercieel inzicht, beroepshouding, gedrag en communicatie.  

Bovendien zetten we – als bedrijf met een doenersmentaliteit – ook in op ondernemerschap. We stimuleren onze mensen en zetten in op sterk leiderschap om complexe projecten voor onze klanten tot een goed einde te brengen, volgens hun wensen en behoeften. 

Continue training én coaching on the job 

De Circet Academy verzorgt niet alleen eenmalige kick-offtrainingen, maar ook opfriscursussen en functiegerichte workshops om de kennis van onze medewerkers voortdurend te vergroten. 

Onze coaches in het veld blijven de medewerkers on the job trainen. Het is een enthousiasmerende en praktijkgerichte aanpak die past bij onze hands-on attitude. Zo vergroten we de kennis van onze mensen voortdurend.  

Talent ontwikkelen bij de Circet Academy

Daarom waarderen medewerkers de Circet Academy

  • Opleidingen door experts in het vak 
  • Praktische trainingen én simulaties 
  • Vormingen in soft skills 
     
  • Coaching on the job 
  • Trainingen op maat van onze klanten 
  • Gecertificeerde opleidingen, incl. gecertificeerde examens 

Gecertificeerde opleidingen

Voor iedereen

De opleidingen en trainingen van de Circet Academy voldoen aan de wettelijke normeringen of regelgevingen van onze klanten. Bovendien zijn ze gecertificeerd door onafhankelijke instanties zoals SECT, CBT en gerenommeerde telecom operatoren en fabrikanten in de gehele Benelux.