Van kantoor tot fabriek: bedrijven vertrouwen steeds meer op digitalisering en automatisering van hun processen. Zo werken ze sneller, efficiënter en consistenter. Maar alles begint met een supersnelle en betrouwbare internetverbinding. Zeker nu de meerderheid van de bedrijfsprocessen vandaag via de cloud verloopt – van documenten bewerken en videocalls maken tot het verzamelen van productiedata. Het onmisbare ingrediënt voor bliksemsnel internet? Glasvezel. En daarvoor is Circet de ideale partner.

Over ons     Werken bij Circet

Wat je mag verwachten

Turnkey FTTB-Oplossingen

Circet biedt totaaloplossingen om gebouwen aan te sluiten op het glasvezelnetwerk, van ontwerp tot monitoring. Alles begint bij zorgvuldige voorstudies en nauwkeurige engineering. Maar ook voor de administratie en aanvraag van vergunningen staan we aan je zijde. En uiteraard verzorgen we alle nodige installatiewerken om je B2B-klanten aan te sluiten op het glasvezelnetwerk. Ook de aanleg en aansluiting van interne netwerken (Wi-Fi) en databekabeling behoort tot ons dienstenpakket.

Glasvezel zonder zorgen

Jij focust je op je corebusiness, wij zorgen ervoor dat je klanten online zijn en blijven dankzij onze eigen 24/7 Network Operations Centers. We communiceren daarbij steeds transparant. En we zoeken met je mee naar de oplossing die je écht nodig hebt.

Expert in glasvezel

Onze ingenieurs en technici zijn dagelijks aan de slag met glasvezelnetwerken. Circet Benelux realiseert jaarlijks meer dan 5000 aansluitingen voor zakelijke verbindingen op industriegebieden, bedrijventerreinen en in stedelijke omgevingen. Glasvezel heeft dan ook geen geheimen voor ons.

Onze USP's

  • Turnkey-oplossingen zonder zorgen  
  • Een partner die meedenkt en expertise met je deelt 
  • Goede relaties met stakeholders zoals gemeenten en provincies 
  • Transparante communicatie 
  • Ruime ervaring in grote fiberprojecten
  • 24/7 monitoring in eigen Network Operation Center 

Fiber to the Business

Beproefde methode voor je glasvezelverbinding
Onze specialisten werken volgens een doordacht stappenplan dat we opstelden op basis van jarenlange ervaring in de markt.

Met zekerheid aan de start

Voorstudie

In de eerste plaats bepalen we de verwachte investeringskosten en de technische haalbaarheid van een project. We voeren onder meer een site survey uit. 

Ontwerp door specialisten

Engineering en calculatie

Vervolgens gaan onze ingenieurs aan de slag om de netwerkaansluiting te ontwerpen. Ze houden rekening met de resultaten van de site survey en de specifieke noden van de klant. 

Tijd voor actie

Uitvoering

Op basis van alle voorbereidingen schiet ons uitvoerend team in actie. Dat zorgt voor de nodige graafwerken, legt glasvezelkabel, monteert en assembleert, legt alle verbindingen in je technische locaties, test grondig en helpt je vervolgens online. 

Reactief én proactief

Onderhoud

We onderhouden alle componenten van een glasvezelnetwerk. Met precisie en de allerhoogste kwaliteit. Zowel reactief als proactief. Goed om te weten: onze technici werken snel over de hele Benelux en houden rekening met strakke SLA’s.  

Specialisten in eigen NOC’s

24/7 monitoring

We monitoren glasvezelnetwerken 24/7 in onze eigen Network Operations Center (NOC) en schieten proactief in actie wanneer nodig. Zo zijn we de meeste problemen nagenoeg altijd een stap voor. 

 

 

Safety first!

Veiligheid is ons stokpaardje

Onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd en voeren op elke projectlocatie steevast een LMRA (Last Minute Risk Analysis) uit. Aan de hand van Toolbox-meetings houden we de vinger aan de pols. Ook verkeersveiligheid staat hoog op de agenda. In de Circet Academy leiden we onze mensen op en bootsen we realistische werksituaties na om (nieuwe) medewerkers attent te maken op eventuele risico’s en gevaren.

Ik wil meer weten!

Veiligheid, gezondheid en milieubewustzijn: in elke activiteit en ieder werkproces binnen Circet besteden we er aandacht aan.

Bavo De Cock, CEO - Circet Benelux