Je wil een feilloos werkende elektrotechnische installatie, op basis van geïntegreerde technologie. Hoofd- en noodvoedingssystemen, toegangscontrole, alarminstallaties, branddetectie of nog veel meer? Circet voorziet jouw kantoorgebouw, school, winkel of ziekenhuis van de infrastructuur van de toekomst. Want we zijn een kei in data- en telecomverbindingen, maar ook een gespecialiseerd elektrotechnisch installatiebedrijf.  

Over ons     Werken bij Circet

Elektrotechnisch installatiepartner én adviseur

Hoe je installatievraag ook luidt, wij hebben de oplossing in huis. Als elektrotechnisch installatiebedrijf dragen we precisie en persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel. De techniek moet werken, maar de mens staat centraal. Vindt er tijdens het proces een onverwachte wijziging plaats, dan gaan we daar flexibel en accuraat mee om, altijd met het oog op kwaliteit en veiligheid. 

Van A tot Z

Circet ontwerpt, legt aan, test je elektrotechnische installaties én onderhoudt ze achteraf, als je dat wil. Van begin tot eind doen we dat in nauw overleg. Wij zijn dus niet alleen een elektrotechnisch installatiebedrijf, wij houden van aanpakken en zijn servicegericht.

Een oplossing zonder zorgen

Of je nu eigenaar bent van een gebouw of een bouwkundig adviesbureau: op Circet kan je rekenen. Wil je weten waarvoor elke kabel dient? Dan leggen we dat graag aan je uit. Maar je hoeft het niet te weten: wij zorgen voor een oplossing die werkt en blijft werken.

Ruime ervaring

We leveren al geruime tijd elektrotechnische installaties. We zijn begonnen bij de basis: hoofd- en noodvoedingssystemen, verdeelinstallaties en verlichting. Gaandeweg specialiseerden we ons in veiligheid, met camera’s en toegangscontrole.

Jouw elektrotechnische installatie in 5 stappen

1. Luisteren

Alles begint bij vragen stellen. Hoe je installatievraag ook luidt, wij hebben de oplossing in huis – of kennen de juiste experts die raad weten. Aarzel dus niet om ons je volledige project voor te leggen. Wij doen het werk. 

2. Adviseren

Wanneer we samen naar het juiste antwoord op je vragen zoeken, denken we altijd een paar stappen vooruit. Zo ben je er zeker van dat de juiste onderdelen optimaal op elkaar zijn afgestemd. De eindbeslissing blijft bij jou. We zijn eerlijk en transparant: als iets niet kan, bijvoorbeeld uit veiligheidsoogpunt, zeggen we dat ook. 

3. Uitvoeren

Vervolgens zetten onze engineers jouw wensen om in functionele werkomschrijvingen en tekeningen. Die gieten we in een projectplanning voor onze monteurs. 

4. Bijsturen

De projectplanning vormt de rode draad, maar uiteraard sturen we bij waar nodig. Onze engineers, projectleiders en monteurs communiceren dagelijks over de beste uitvoering. Een eenheid waar je op kunt bouwen. 

5. Opvolgen

Na de installatie kun je op ons blijven rekenen voor beheer, onderhoud en uitbreiding van je installatie. Met digitale tools leggen we vast wat we doen en wat er kan verbeteren. De uiteindelijke keuze blijft natuurlijk aan jou. 

Zij waarderen onze service

Het mag duidelijk zijn: we houden van aanpakken en zijn servicegericht. Dat wordt gewaardeerd. Niet voor niets hebben we langetermijnrelaties met klanten als TK Maxx, Defensie, Nespresso en Hermès. Allemaal klanten waar we trots op zijn. 

Safety first

Onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd en voeren op elke projectlocatie steevast een LMRA uit. Aan de hand van Toolbox-meetings houden we de vinger aan de pols. Ook verkeersveiligheid staat hoog op de agenda. In de Circet Academy leiden we onze mensen op en maken we ze attent op risico’s en gevaren.

Lees meer

Veiligheid, gezondheid en milieubewustzijn: in elke activiteit en ieder werkproces binnen Circet besteden we er aandacht aan.

Bavo De Cock, CEO - Circet Benelux