Circet Benelux is een internationale netwerk serviceprovider – een van de snelstgroeiende ter wereld. We bouwen en beheren vitale infrastructuur voor de innovaties en duurzame technologieën van morgen. Van vaste en mobiele netwerken tot  innovatieve energie-infrastructuur: we helpen onze klanten met tal van turnkey oplossingen op industriële schaal. . 

Over de Circet Academy    Werken bij Circet

Circet in een notendop

Circet Benelux, het vroegere ESAS, werd opgericht in 2000. We groeiden exponentieel dankzij ons gedreven team en de steun van ons moederbedrijf, de Franse Circet Group. Daarnaast breidden we onze competenties uit door een aantal overnames (Teletronika, BAM Infratechniek België, Lomitel, Spitters en NKM). Vandaag zijn we Europees marktleider in dienstverlening voor telecominfrastructuur. 

Onze waarden

Client

Onze klanten zijn onze belangrijkste troef. Alle medewerkers dragen hun steentje bij om onze klanten tevreden te maken en te houden.

Involvement

Onze medewerkers zijn betrokken en verantwoordelijk. Bij Circet voeren autonomie en flexibiliteit de boventoon.

Result

Bij Circet heerst een cultuur van productiviteit en resultaten, wat leidt tot optimale prestaties op het gebied van kwaliteit, klanttevredenheid, leverbetrouwbaarheid en veilig werken. We genieten het vertrouwen van onze partners.

Challenge

Het geheim van ons succes? We zijn constant in beweging, reageren snel en weten hoe we met risico’s moeten omgaan. Geen klantenuitdaging is ons te groot: met onze ondernemingszin en innovatieve mindset bouwen we samen aan de juiste oplossing.

Evolution

Ons aanpassingsvermogen helpt ons om de markt beter te navigeren. Zo creëren we kansen voor onze medewerkers, die zich kunnen ontwikkelen, nieuwe jobs ontdekken en blijven leren.

Team

De medewerkers van Circet zijn verenigd door dezelfde passie en gedreven door een sterke wil om te slagen. Samen hebben we een bedrijfssfeer gecreëerd waar zowel telecomspecialisten als klanten zich goed in voelen.

Management team

Ons managementteam weet als geen ander hoe ze Circet moeten laten groeien in een markt die voortdurend verandert.