Snel en slim, zo ziet Circet de vitale infrastructuur van de toekomst. Daarom leggen we supersnelle glasvezelnetwerken aan, maar ook laadpalen voor EV's en slimme meters. Dankzij een sterke digitalisering van onze processen, kunnen we turn-key-oplossingen leveren van topkwaliteit. Gesteund door internationale expertise en lokale kennis, die we dag na dag verfijnen in onze Circet Academy.

Over ons     Werken bij Circet

Fiber to the Home (FttH)

Fiber staat garant voor een robuust en razendsnel netwerk. Circet zorgt voor een totaaloplossing: ontwerpen, aanleggen, testen en zelfs je klanten aansluiten bij hen thuis. Onze teams hebben heel wat ervaring met vergunningen en opvolging van de projecten, waardoor we hinder beperken tot het absolute minimum. En ook voor monitoring en onderhoud achteraf zit je bij ons goed.

Fiber to the Business (FttB)

Kantoren en fabrieken zijn steeds afhankelijker van een betrouwbaar netwerk. Ook aan de zakelijke kant heeft Circet een ruime ervaring met glasvezel: jaarlijks realiseren we meer dan 5000 aansluitingen in industriegebieden, op bedrijventerreinen en in stedelijke omgevingen. En ook hier zijn onze oplossingen volledig turn-key: van ontwerp over alle administratie tot monitoring. We leggen bij je klant zelfs (draadloze) netwerken en databekabeling aan.

Fiber to the Site (FttS)

5G opent een wereld van nieuwe innovaties en ook hiervoor zijn we de aangewezen partner. Circet heeft bakken ervaring met de verbinding tussen glasvezelnetwerk en mast. Haalbaarheidsonderzoeken? Doen we. Contacten met stakeholders? Doen we. Vergunningen aanvragen? Doen we. Ook de achterliggende installaties (denk aan zendapparatuur in een mast) verzorgen we. Nog andere behoeftes? We denken met je mee.

Mobiel

Met onze turnkey- én modulaire oplossingen verzorgen wij de omschakeling naar mobiele 5G-netwerken, voor zowel de realisatie van outdoor- als indoor bedekking. Van de site-acquisitie tot en met de roll-out en het onderhoud van zowel mobile public- als mobile private networks (MPN). Via de nieuwste technologieën installeren we nieuwe sites (new build) en upgraden we bestaande sites.

In-home services

Een installatie of storing bij je klant? We hebben meer dan 1000 service engineers die je klanten snel verder helpen. Dat hoeft niet altijd met een klantbezoek: met onze slimme tooling kan onze servicedesk makkelijk diagnoses op afstand stellen. Toch een bezoek nodig? Onze Service Cruiser garandeert een snelle opvolging. We weten welke voorraden en busjes op welke plaats zijn en hebben de hele customer journey in kaart. Onze engineers denken ook commercieel mee.

EV

Meer elektrische voertuigen betekent meer laadpalen. Dat is een andere specialisatie van Circet. Installeren, activeren, monitoren, onderhouden en vervangen: onze totaalaanpak is je ondertussen wel bekend. Bij particulieren, bedrijven of op publiek domein: we pakken alles aan.

Elektrotechnische installaties

Geïntegreerde elektrotechnische systemen voor utiliteitsbouw en industrie. Van verlichting en veiligheid tot bekabeling en voedingssystemen. Circet brengt de vitale infrastructuur van de toekomst ook graag binnen in jouw kantoorgebouw, school, winkel of ziekenhuis.

Slimme meters

Slimme meters voor gas, elektriciteit en water hebben veel voordelen. Al heel wat energieleveranciers en netbeheerders vertrouwen op Circet voor een snelle uitrol van slimme meters. Als totaalpartner nemen pakken we het hele plaatje aan. Tot en met de communicatie met jouw eindklant.

Network Operations Center

Maximale beschikbaarheid van je fiber- of laadpalennetwerk en overzicht over alle assets zijn alleen mogelijk met een Network Operations Center (NOC) dat 24/7 actief is. En dat heeft Circet. Hier monitoren we – ook preventief – alle passieve en actieve infrastructuur en wie toegang krijgt tot welke POP-locaties.

Service Cruiser

Installaties en reparaties plannen, technici aansturen, voorraadbeheer en dat volledig in lijn met je eigen SLA’s en KPI’s. Dat alles kun je met ons SaaS-platform Service Cruiser, dat volledig in de cloud draait en integreerbaar is via API’s. Met automatische reminders en afspraakbevestigingen maak jij het ook je klanten een stuk makkelijker.

Hoe komen wij aan al die specialisten?

Simpel: we vormen ze zelf. In onze Circet Academy bieden we maar liefst 200 verschillende opleidingen en trainingen aan. Goed voor meer dan 1200 trainees en meer dan 50.000 opleidingsuren per jaar.

Zo garanderen we jou dat elk van onze medewerkers voldoet aan de hoogste standaarden op het vlak van kwaliteit en veiligheid.

Bavo De Cock, CEO - Circet Benelux