Ben je energieleverancier, laadpaalfabrikant, leasemaatschappij of charge point operator en wil je klanten ontzorgen met een kwalitatieve EV-installatie? Op privé, bedrijfs- of publiek domein? Met gewoon laadvermogen of een snellader? Circet installeert, activeert, monitort, repareert en onderhoudt elektrische laadpalen en volledige infrastructuren. Kies voor een onafhankelijke, servicegedreven specialist met een hoge klantentevredenheid, jarenlange technische ervaring en snelle doorlooptijden. Kies voor Circet. 

 

Over ons     Werken bij Circet

De opkomst van elektrische (bedrijfs)wagens doet de vraag naar EV-laadpalen fors stijgen. Circet staat al jaren bekend om haar innovatieve turnkey-oplossingen en is pionier op het vlak van EV. Als gecertificeerde servicepartner staan we dan ook in voor het volledige plaatje: van schouwing en installatie tot reparatie en onderhoud. Over de landsgrenzen heen. 

End-to-end oplossingen 

We installeren elektrische laadpalen bij particulieren, bedrijven en op publiek domein. De aanpak is telkens verschillend, de rode draad zit in de kwaliteit, transparante communicatie en nauwgezette opvolging. Goed om te weten: ook de civiele werken – opritten en wegen opbreken en heraanleggen – nemen we voor onze rekening. Om de vinger aan de pols te houden op het vlak van technische competenties en bijhorende wetgeving, organiseren we diverse trainingen in onze 3 eigen Circet Academies. Zo maximaliseren we de in-house kennis rond alle technische aspecten en processen. Heb je vragen? Je vast aanspreekpunt loodst je door het volledige traject heen. 

Voor al je klanten

B2C

Jouw eindklant volledig ontzorgen? We nemen álles uit handen. Van offerte tot onderhoud. En leggen haarfijn uit hoe je particuliere klant de laadpaal het best in combinatie met zijn piekverbruik, zonnepanelen of thuisbatterij gebruikt.

B2B

De bedrijfsvoertuigen van je professionele klanten altijd vertrekkensklaar houden? Dankzij de secure installatie en monitoring van Circet slapen bedrijfsleiders op beide oren. En halen ze het maximum uit hun investering.

B2G

Een publieke laadpaal die niet werkt, brengt niks op. Ook na de vakkundige installatie mag je als openbare instantie op Circet rekenen. In ons eigen NOC monitoren we 24/7. Een probleem? We zijn al onderweg!

Op Circet kun je rekenen

  • Volledige dekking in de Benelux 
  • Complete ontzorging  
  • Toegewijde projectteams op maat van je behoeften 
  • + 100 gedreven en gecertificeerde field engineers 

EV-charging

Een solide oplossing in 4 stappen
Door de jaren heen ontwikkelden we een eigen methodiek. Een doordacht en oplossingsgericht stappenplan dat de efficiëntie en doorlooptijd van elk project ten goede komt.

Inspectie

Totale ontzorging vanaf het eerste contact

Zodra een aanvraag binnenkomt, organiseren we een schouwing bij je klant. Telefonisch en/of ter plaatse. We controleren de meterkast en zekeringen en adviseren je klant over de installatie van de laadpaal. Vervolgens ontvang je onze gedetailleerde en transparante offerte ter overleg met je klant. Dankzij onze turnkey-oplossingen zijn onze operationele kosten gemiddeld zo’n 20% lager. Ook goed om te weten: Circet werkt met een volledig geautomatiseerd planningssysteem via een state-of-the-art cloudplatform. Dat is bovendien perfect integreerbaar in je klantenwebsite en -portal. Zo verloopt de communicatie met de eindklant erg vlot en heb je altijd up-to-date statusinformatie! 

Installatie

Binnen twee weken opgeleverd

Door ons just-in-time voorraadbeheer en goede partnerships met vaste leveranciers houden we de doorlooptijd van je project kort: reken op maximaal 2 werkweken na de goedkeuring van de offerte. Op het afgesproken tijdstip installeert een team van gecertificeerde vakmensen de laadpaal bij jouw klant. De eventuele aanpassingen aan de elektriciteitskast, infrawerken en deskundig advies nemen ze uiteraard ook voor hun rekening. Op jouw vraag configureren we ook een Energy Management System bij je eindklant. 

Activatie

Duidelijke uitleg? Altijd inbegrepen!

Na de installatie ontvang je de nodige documenten. Ook de elektrische keuring (enkel verplicht in België) plannen we voor je eindklant in. Doorgaans één werkdag na de installatie. Kwestie van meteen rendement te halen uit de investering. Onze technicus legt ook alles grondig uit zodat de eindgebruiker meteen weet hoe alles precies werkt en hoe hij de laadpaal het efficiëntst kan gebruiken. Een klantendienstmedewerker belt je klant vervolgens nog even op om te horen of alles vlot is verlopen en/of stuurt je klant een NPS-bevraging. 

Monitoring

Optimale werking dankzij scherpe SLA’s

Is de laadpaal of wallbox geïnstalleerd? Via ons eigen NOC monitoren we alles proactief. 24/7. Detecteren we een fout? Dan herstarten we de laadpaal vanop afstand. Blijkt dat onvoldoende? Een service engineer is al onderweg. Dankzij onze scherpe SLA’s ben je zeker dat je laadpalen maximaal werken. Eventuele onderhoudsbeurten en reparaties plannen we eveneens snel in.  

 

 

Safety first!

Veiligheid is ons stokpaardje

Onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd en voeren op elke projectlocatie steevast een LMRA (Last Minute Risk Analysis) uit. Aan de hand van Toolbox-meetings houden we de vinger aan de pols. Ook verkeersveiligheid staat hoog op de agenda. In de Circet Academy leiden we onze mensen op en bootsen we realistische werksituaties na om (nieuwe) medewerkers attent te maken op eventuele risico’s en gevaren.

Ik wil meer weten!

Veiligheid, gezondheid en milieubewustzijn: in elke activiteit en ieder werkproces binnen Circet besteden we er aandacht aan.

Bavo De Cock, CEO - Circet Benelux