Contract type: Contract onbepaalde duur
Publicatiedatum: 23 december 2021

Functietitel: HR Officer Referentie:HR_Officer

Activiteit: HR
Regio : Hedel (NL)
Solliciteer

Heb je een brede interesse in het HR vakgebied en weet je van aanpakken? Ben jij communicatief sterk? En ben jij een echte administratieve duizendpoot? Als jij al deze vragen volmondig met JA kan beantwoorden, ben jij de persoon die wij zoeken!

Functie

Als HR Medewerker binnen Circet ben jij verantwoordelijk voor het bieden van ondersteuning aan de HR afdeling. Je verzorgt zelfstandig het in-, door- en uitstroomproces. Zo ben je medeverantwoordelijk voor het werving- en selectieproces van het uitzetten van de vacature tot aanname van een nieuwe medewerker. Daarnaast zal je je ook bezighouden met verzuim- en casemanagement en zorg jij ervoor dat de salarisadministratie helemaal op orde is.

Daarnaast beantwoord je HR gerelateerde vragen van collega’s en managers en bied je administratieve ondersteuning aan de HR afdeling. Samen met jouw collega’s ben jij verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de personeelssystemen. Dit doe je door nieuwe medewerkers te verwerken en de uitdienstmeldingen goed te coördineren. Je zorgt voor het (digitaal) opstellen en bewaken van verschillende overeenkomsten, brieven en andere correspondentie.

Circet is als organisatie volop aan het groeien. Recent zijn wij gefuseerd met een aantal belangrijke spelers in de Telekom om onze positie te versterken. Onze HR afdeling speelt een belangrijke rol in het harmoniseren van het HR beleid voor deze verschillende locaties. In jouw rol als HR medewerker krijg je dan ook de kans om hierin mee te denken en zo HR binnen de organisatie verder te professionaliseren.   

 

Wie is Circet

Circet is de Europese marktleider op het gebied van telecominfrastructuur. Circet, dat in de markt wordt erkend om haar wendbaarheid en flexibiliteit, is een pionier op het gebied van turnkey projectbeheer. Je toekomstige collega’s bij Circet ontvangen je met open armen. Je komt terecht in een team bestaande uit een HR Business Partner en 2 HR Assistants dat graag samen aan de slag gaat om de organisatiedoelstellingen te behalen en verbeteringen aan te brengen. Het is een jong en dynamisch team waarin hard wordt gewerkt, maar ook veel wordt gelachen. Binnen onze organisatie is er veel ruimte voor jouw initiatieven, talent en vakkundigheid.

Profiel

 • Je hebt een afgeronde hbo diploma, bij voorkeur in de richting van HR;
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar;
 • Je hebt een klantgerichte houding en bent collegiaal;
 • Je bent communicatief sterk en gaat nauwkeurig te werk;
 • Je vindt het leuk om te werken in een dynamische omgeving waar je veel verantwoordelijkheid krijgt;
 • Je bent proactief, creatief en zelfstandig.


Ons aanbod

 • Een marktconform salaris;
 • Een laptop van de zaak;
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling bij het PMT;
 • Het volgen van trainingen om jouw kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen;
 • Een winstafhankelijke dertiende maand;
 • 38 vakantiedagen bij een fulltimedienstverband met de mogelijkheid om een deel van deze vakantiedagen te verkopen;
 • Bedrijfsfitness;
 • Een gezellige vrijdagmiddagborrel betrokken en professionele werkgever waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling;.

Reageren

Ga jij met ons de uitdaging aan? Dan ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk je cv en motivatie hrm_nl@circet.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen via het nummer +31 (0)73 844 33 75.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer