Circet Benelux Da's bijdragen aan het nieuwe morgen!

Duik mee in ons bad vol opleidingen, doorgroeimogelijkheden en ruimte voor initiatieven. Heb jij het in je? Welkom aan boord!

Werken bij Circet is:

 • Zorgen voor de integratie van Europa's grootste telecom operators infrastructuren
 • Een speler zijn in het bouwen van netwerken van de toekomst
 • Voldoen aan de nieuwe  technologische uitdagingen van onze klanten
 • Bijdragen aan de evolutie van verschillende business units
 • Een unieke ervaring beleven in een stimulerend bedrijf. 

Verenigd door dezelfde passie en gemotiveerd door een sterk verlangen naar succes, hebben de Circet medewerkers een sfeer gecreëerd in het bedrijf waar je deel van wilt uitmaken.

Bekijk snel al onze openstaande vacatures hieronder.

Resultaat(en) voor uw zoekcriteria

Contract type: Contract onbepaalde duur
Publicatiedatum: 20 oktober 2021

Functietitel: Projectleider Civiel Referentie:Projectleider_Civiel

Activiteit: Projectcoördinator
Regio : Tilburg (NL)
Solliciteer

Functietitel: Projectleider Civiel Referentie:Projectleider_Civiel

Solliciteer

Als Projectleider Civiel zorg je ervoor dat de projecten van Circet Tilburg op een  kwalitatief-  en kwantitatief  juiste manier worden gefaciliteerd.  Onder jouw verantwoordelijkheid worden alle projecten  uitgevoerd volgens alle geldende richtlijnen, kwaliteits-, veiligheids- en milieueisen. Je bent een coachend leidinggevende en fungeert als klankbord voor je team van uitvoerders. Daarnaast ben je in staat om op een natuurlijke wijze je team mee te krijgen in een resultaatgerichte organisatie.  

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het maken van (prijs) afspraken met onderaannemers, de uitvoering van overeengekomen contracten (bestek, tekeningen, etc.) inclusief de daarbij behorende werkbegroting en het tijdschema. Je bent tevens verantwoordelijk voor het borgen van de veiligheids- en milieu eisen op de werkvloer.

Je bent verantwoordelijk voor het communiceren van technische wijzigingen, planningen en de status van projecten aan de projectleider en/of Operational Manager. Tevens zorg je voor een juiste communicatie naar de belangrijkste stakeholders.  Je brengt wijzigingen in de planning van het project aan in overleg met de projectleider(s). Je maakt werkafspraken en voert wijzigingen door in overleg met stakeholders zoals gemeentes en/ of projectontwikkelaars/ bouwbedrijven/ andere nutspartijen.

Je profiel

Onze uitvoerder projectleider civiel beschikt bij voorkeur over  HBO werk- en denkniveau en een aantal jaren ervaring binnen de telecom? Je bent gewend  om zelfstandig en onder tijdsdruk te werken en beschikt over goede communicatieve vaardigheden,

Herken je jezelf in dit profiel en wil je direct solliciteren naar deze leuke functie kun je contact opnemen met Marielle Innemee, HR Businesspartner Circet Tilburg. Zij is te bereiken via marielle.innemee(at)circet.nl of 06-10988083. Je kunt dan binnen 1 werkdag rekenen op een eerste reactie.

Solliciteer
Contract type: Contract onbepaalde duur
Publicatiedatum: 18 oktober 2021

Functietitel: Operationeel Manager Referentie:Operationeel_Manager

Activiteit: Operationeel Manager
Regio : Tilburg (NL)
Solliciteer

Functietitel: Operationeel Manager Referentie:Operationeel_Manager

Solliciteer

Wat ga je doen?

De Operational Manager is verantwoordelijk voor de technische, commerciële en personele realisatie van de projecten. Dit binnen de met de opdrachtgever afgesproken KPI’s en resultaten. Hij draagt zorg voor de afstemming van de werkzaamheden binnen de gehele organisatie. Je stuurt de projectleiders en teamleiders direct aan.

Verantwoordelijkheden:
– het behalen van de doelstellingen, zowel op financieel, personeel als ook op kwalitatief gebied
– het inrichten van de projectorganisatie, zodat verschillende afdelingen hun taken goed kunnen plannen en uitvoeren
– het op juiste wijze toepassen van het kwaliteitssysteem binnen de verantwoordelijke afdelingen
– het onderling goed functioneren van de verschillende afdelingen
– uitdragen van de normen en waarden van Circet
– de kwantiteit en kwaliteit van het personeelsbestand

De Operational Manager werkt zelfstandig binnen de gestelde kaders. Hij signaleert knelpunten en stelt de planning bij waar nodig.

Profiel

De juiste kandidaat beschikt over HBO werk- en denkniveau en een aantal jaren als leidinggevende bij voorkeur binnen de telecom. Door jouw prettige persoonlijkheid en goede communicatieve vaardigheden ben je in staat om medewerkers te motiveren en mee te krijgen met nieuwe ideeën. Daarnaast ben je met jouw commerciële vaardigheden het gezicht van Circet Tilburg naar buiten en ben je een prettige gesprekspartner voor klanten, leveranciers en onderaannemers. Jouw manier van werken kenmerkt zich als resultaatgericht en projectmatig.

Zien we je binnenkort?

Herken je jezelf in dit profiel en wil je direct solliciteren naar deze leuke functie kun je contact opnemen met Marielle Innemee, HR Businesspartner Circet Tilburg. Zij is te bereiken via marielle.innemee@circet.nl of 06-10988083. Je kunt dan binnen 1 werkdag rekenen op een eerste reactie.

Solliciteer
Contract type: Contract onbepaalde duur
Publicatiedatum: 18 oktober 2021

Functietitel: Werkverantwoordelijke Elektro Referentie:Werkverantwoordelijke_Elektro

Activiteit: Projectcoördinator
Regio : Hedel (NL)
Solliciteer

Functietitel: Werkverantwoordelijke Elektro Referentie:Werkverantwoordelijke_Elektro

Solliciteer

Functiebeschrijving

Heb jij een goed technisch inzicht en ben je op zoek naar een functie waar je jouw passie voor (elektro)techniek kan toepassen om de veiligheid van onze monteurs te waarborgen en de kwaliteit van onze projecten te verbeteren? Word jij enthousiast van het meedenken aan oplossingen om deze aspecten te verbeteren en de organisatie zo te helpen groeien? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat ga je doen?

Als werkverantwoordelijke elektro zorg je voor een goede balans tussen kwaliteit en veiligheid. Dit ga je doen door vooral veel samen te werken met je collega’s uit de operatie. Je zal ook regelmatig aanwezig zijn op de locatie waar op dat moment een monteur aanwezig is om toezicht te houden het veilig uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden. Verder ben je het technische aanspreekpunt voor het aangewezen project en eindverantwoordelijke voor de veiligheid. Je geeft elke collega de aandacht die hij of zij nodig heeft om zijn of haar werkzaamheden volgens de richtlijnen uit te voeren. Hierin maak jij het verschil. Een erg belangrijke taak!

Naast je werkzaamheden als Werkverantwoordelijke ga je leiding geven aan meerdere VOP+ of VP gecertificeerde collega’s die je primair zal coachen op het gebied van veiligheid.

Verdere taken en verantwoordelijkheden zijn onder andere:

 • Het opstellen van veiligheidsinstructies in overleg met de opdrachtgever en het communiceren van deze veiligheidsinstructies naar de monteurs;
 • Het uitvoeren van werkplekinspecties;
 • Het opstellen en uitwerken van raamopdrachten;
 • Bijdragen aan je eigen ontwikkeling en de opleiding en ontwikkeling van je collega’s door middel van extra trainingen;
 • Fungeren als aanspreekpunt voor de klant;
 • Het vertalen van jouw kennis en ervaringen naar praktische oplossingen;
 • In kaart brengen van mogelijke uitdagingen bij de opstart van nieuwe projecten;

Over Circet

Circet Nederland maakt deel uit van de Circet Group. De Circet Group is de belangrijkste leverancier van telecominfrastructuurdiensten in Europa. Daarnaast biedt Circet een totale installatieservice aan nutsbedrijven, energieleveranciers en mobility service providers.

Je toekomstige collega’s bij Circet ontvangen je met open armen. Je komt terecht in een team dat graag samen aan de slag gaan om de organisatiedoelstellingen te behalen en verbeteringen aan te brengen, waar er een gezonde balans is tussen werk en fun!

Profiel

 • Je bent in het bezit van een afgeronde elektrotechnische opleiding volgens WEB 4;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als Werkverantwoordelijke;
 • Je bent voor 40 uur per week beschikbaar;
 • Kennis van MS Office (Word, Excel en Powerpoint);
 • Je bent communicatief sterk
 • Je bent een stevige sparringpartner voor de organisatie en klant en weet het belang van veiligheid op een constructieve manier over te brengen.
 • Je bent stressbestendig en houdt overzicht in een hectische omgeving.

Ons aanbod

 • Een goed salaris en gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een laptop en telefoon van de zaak;
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling;
 • Het volgen van trainingen om jouw kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen;
 • Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar de werknemer centraal staat;
 • Veel vrijheid binnen het uitvoeren van je functie;
 • Mogelijkheid tot vast dienstverband bij goed functioneren;

Reageren

Ga jij met ons de uitdaging aan? Dan ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk je CV en motivatie via hrm_nl@circet.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen via het nummer +31 (0)73 844 33 75.

Solliciteer
Contract type: Contract onbepaalde duur
Publicatiedatum: 18 oktober 2021

Functietitel: Service Delivery Manager Referentie:Service_Delivery_Manager

Activiteit: Projectcoördinator
Regio : Hedel (NL)
Solliciteer

Functietitel: Service Delivery Manager Referentie:Service_Delivery_Manager

Solliciteer

Ben jij een topper in brandjes blussen die het heerlijk vindt om te coördineren en “knopen door te hakken”? Wil jij meewerken aan een snel groeiende, ambitieuze onderneming en ben jij als gedreven Service Delivery Manager toe aan de volgende carrièrestap?

Kun je deze vragen volmondig met JA beantwoorden? Dan ben jij de nieuwe SDM-bikkel naar wie we op zoek zijn!

 

Jouw functie? Zeer uitdagend en variërend!

 • Je bent nauw betrokken bij de implementatie van nieuwe projecten m.b.t. operations. Je bewaakt een goede communicatie en samenwerking om de organisatiedoelstellingen te behalen.
 • Je bent zowel een inspirerende leider als een gestructureerde coördinator. Je hebt de verantwoordelijkheid om werk en personeel binnen de operationele organisatie te sturen en te coördineren.
 • Je krijgt de vrijheid om verbeteringen bij te brengen waar nodig om de organisatiedoelstellingen te behalen.
 • Je staat in voor het opvolgen en analyseren van de KPI’s en bij te sturen waar nodig.
 • Je zorgt voor een zo efficiënt mogelijke inzetting van middelen en mensen om een kwalitatieve en kostvriendelijke dienstverlening te kunnen borgen.
 • Je zorgt ervoor dat de werkinstructies, procedures en richtlijnen gekend zijn door alle medewerkers en daarnaast inspireer je ook jouw team om zelf procesverbeteringen uit te werken voor de organisatie.
 • Je bent iemand die altijd klaar staat voor de medewerkers, maar daarnaast durf je ook je mannetje te staan wanneer er ondermaats gepresteerd wordt of afspraken niet worden nagekomen.
 • Veiligheid heeft bij jou prioriteit nr.1 zodoende dat alle veiligheidsinstructies worden gevolgd doorheen de volledige organisatie.

 

Jouw profiel? Zeer dynamisch en gedreven!

 • Krijg je het warm bij het lezen van deze vacature?
  Dan ben jij misschien wel de nieuwe collega die we zoeken!
  Heb je toevallig ook nog enkele van onderstaande kwaliteiten?
 • Je bent enorm proactief en steekt graag je handen uit de mouwen. Niet te impulsief, maar weloverwogen!
 • Je bent een toegankelijke en rustige collega die tegelijkertijd een sterk karakter heeft en beslissingen durft te nemen.
 • Je bent in staat om het personeel te coördineren & te inspireren in de juiste richting van de organisatiedoelstellingen.
 • Je bent niet bang om in dialoog te gaan en de correcte communicatie over te brengen, maar daarnaast heb je ook een luisterend oor wanneer nodig.
 • Je hebt al een achtergrond in een leidinggevende functie met een operationele achtergrond die enorm gefocust is op processen en coördinatie.
 • Je hebt een talenknobbel, zowel in het Nederlands als in het Engels.
 • Je bent tenslotte flexibel. Sommige periodes ben je nog druk bezig, zelf na 17u.

 

Ons aanbod? Een geweldige carrière!

Je toekomstige collega’s bij ESAS in Hedel ontvangen je met open armen. Je komt terecht in een team die graag samen aan de slag gaan om de organisatiedoelstellingen te behalen en verbeteringen aan te brengen, waar er een gezonde balans is tussen werk en fun!

Daarnaast geniet je nog van volgende voordelen:

 • Een marktconform salaris;
 • Een winstafhankelijke dertiende maand;
 • Een informele, betrokken en professionele werkgever waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Een laptop en telefoon;
 • Trainingen; 
 • Een zeer flexibele en dynamische functie waarin geen enkele dag hetzelfde is;
 • Een gezellige vrijdagmiddagborrel.

 

Reageren

Ga jij met ons de uitdaging aan? Dan ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk je cv en motivatie op HRM_NL(at)esas.eu. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen via het nummer +31 (0)73 844 33 75.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer
Contract type: Contract onbepaalde duur
Publicatiedatum: 18 oktober 2021

Functietitel: Administratief medewerker planning Referentie:Administratief_Medewerker_Planning

Activiteit: Administratief medewerker
Regio : Hedel (NL)
Solliciteer

Functietitel: Administratief medewerker planning Referentie:Administratief_Medewerker_Planning

Solliciteer

Ben jij een echt organisatorisch talent en op zoek naar een functie in een dynamische omgeving? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Circet heeft in de Benelux meer dan 1650 medewerkers die de installatie, het onderhoud en service verlenen voor de klanten van diverse Telekomproviders. Door de groei onze organisatie en daarbij de groei van het aantal projecten is de behoefte ontstaan aan een administratief medewerker planning. Op de afdeling dispatch worden onze 300 monteurs aangestuurd. De afdeling coördineert de inzet en planning van onze monteurs in het veld. Als administratief medewerker dispatch ondersteun je de planners in de administratieve werkzaamheden die hierbij komen kijken.

Voor een aantal projecten zal je de weekplanningen van de monteurs voorbereiden.   

Dit houdt in dat je de opdrachten die binnen komen vanuit onze klant koppelt aan de juiste monteurs. Vervolgens zorg jij ervoor dat we vanuit onze klant de toestemming krijgen om in de betreffende gebieden onze werkzaamheden uit te voeren.

Verder zorg je ervoor dat de bonnen in ons planningssysteem terecht komen en wijs je deze bonnen per dag toe aan de monteurs zodat alle monteurs voorzien zijn van voldoende werkzaamheden en alle bonnen op tijd afgehandeld worden.

Per mail geef jij de dagplanning door aan de monteurs zodat zij weten waar ze de volgende dag heen mogen rijden en behandel je eventuele vragen die je hierover krijgt. Zo help je de klanten elke dag weer van dienst te zijn en tevreden te houden. Hiermee zal jij het verschil gaan maken!

 

Waar kom je te werken?

Je toekomstige collega’s bij Circet Nederland ontvangen je met open armen. Je komt terecht op de afdeling Dispatch waar je in een gezellig en jong team samenwerkt bestaande uit de supervisor Dispatch, een capaciteitsplanner en een aantal planners.

 

Profiel:

 • Je hebt MBO werk- en denkniveau;
 • Je bent administratief en communicatief sterk;
 • Je bent een echte teamplayer, maar functioneert evengoed zelfstandig;
 • Je bent in staat om de systemen snel eigen te maken;
 • Goede kennis van excel is een pré;
 • Je bent minimaal 20 uur per week beschikbaar en bent flexibel.

 

Wij bieden:

 • Gunstige arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, gunstige pensioenregeling en een bonusregeling;
 • Een informele, betrokken en professionele werkgever;
 • 26 vakantiedagen;
 • Een gezellige vrijdagmiddagborrel;
 • De mogelijkheid tot het volgen van trainingen.

 

Enthousiast?
Dan ontvangen we graag zo spoedig mogelijk je CV en motivatie. Stuur deze per e-mail naar de afdeling HR: hrm_nl@circet.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen via het nummer +31 (0)73 844 33 75.

Solliciteer
Contract type: Contract onbepaalde duur
Publicatiedatum: 06 oktober 2021

Functietitel: Administratief Medewerker Quality & Support Referentie:Administratief_Medewerker_Quality_Support

Activiteit: Administratief medewerker
Regio : Hedel (NL)
Solliciteer

Functietitel: Administratief Medewerker Quality & Support Referentie:Administratief_Medewerker_Quality_Support

Solliciteer

Functie

Als Administratieve Assistent Q&S bij Circet biedt je administratieve ondersteuning aan de afdeling Quality & Support. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de juiste administratieve verwerking van alle taken binnen de afdeling. De Quality & Support afdeling binnen Circet biedt technische ondersteuning voor momenten waarop de Service Engineers te maken krijgen met een technisch probleem. Daarnaast zorgt de afdeling voor de beste kwaliteit van onze Service Engineers.

Binnen de functie is het van belang dat je dat je nauwkeurig samenwerkt met de gehele afdeling Quality & Support. Je archiveert diverse onderdelen en vraag je accounts en sleutels aan. Daarnaast plan je meeloopdagen in en beheer je diverse middelen en meet apparatuur.

Heb je nog geen administratieve ervaring? Twijfel niet om alsnog te reageren! Binnen Circet zijn wij altijd op zoek naar medewerkers met de juiste attitude, motivatie en gedrevenheid. We geven jou als Administratieve Assistent de juiste intensieve training en coaching. Aanleg om nauwkeurig te werken en een klantgerichte houding zijn uiteraard wel een must.

Profiel

 • Je hebt MBO werk- en denkniveau (het diploma is niet belangrijk zolang je het in je hebt);
 • Je hebt bij voorkeur wat ervaring in een soortgelijke administratieve functie;
 • Je bent nauwkeurig;
 • Je hebt een klantgerichte houding;
 • Je bent fulltime beschikbaar;
 • Je bent in staat om op eigen gelegenheid naar Hedel te komen;
 • Je bent stressbestendig en houd overzicht in een hectische omgeving.

Ons aanbod

 • Een marktconform salaris;
 • Een winstafhankelijke dertiende maand;
 • Een gezellig team, waarin hard wordt gewerkt maar ook veel wordt gelachen;
 • Mogelijkheid tot vast dienstverband bij goed presteren;
 • Een informele, betrokken en professionele werkgever;
 • Een gezellige vrijdagmiddagborrel.

Solliciteer
Contract type: Contract onbepaalde duur
Publicatiedatum: 06 oktober 2021

Functietitel: Medewerker Finance & Office Management Referentie:Medewerker_Finance_Office_Management

Activiteit: Finance, Administratief medewerker
Regio : Hedel (NL)
Solliciteer

Functietitel: Medewerker Finance & Office Management Referentie:Medewerker_Finance_Office_Management

Solliciteer

Functie

Financiële administratie

 • Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van inkoop- en verkoopfacturen en de bankboeking;
 • Je biedt ondersteuning bij de crediteuren en debiteurenadministratie;
 • Je pakt ad-hoc financiële en administratieve taken op;
 • Je bent verantwoordelijk voor het wagenparkbeheer van onze locatie in Hedel;
 • Je verwerkt bestellingen (inkoop- en verkooporders) voor onze nieuwe en bestaande medewerkers.

Office- en facilitymanagement

 • Je bent verantwoordelijk voor het office- en facilitymanagement, alsmede HR taken. Zo beheer je de voorraad op kantoor en organiseer je borrels en evenementen.
 • Je behandelt binnenkomende telefoontjes en post.
 • Je behandelt binnenkomende schademeldingen en zorgt voor een goede opvolging.
 • Je beheert mobiele telefonie.
 • Je voert werkzaamheden uit m.b.t. contractbeheer.

Profiel

 • Je hebt een afgeronde mbo-diploma, bij voorkeur in de richting van financiële administratie;
 • Je hebt bij voorkeur relevante financiële werkervaring met administratieve processen;
 • Je bent in staat zelfstandig te werken en prioriteiten te stellen;
 • Je bent organisatorisch sterk, werkt accuraat en communicatief vaardig;
 • Je houdt ervan om in een groeiende, snel veranderende omgeving te werken;
 • Je doet er alles aan om alle zaken op kantoor op rolletjes te laten verlopen;
 • Je bent een echte duizendpoot en houdt ervan om veel afwisseling te hebben in je werk.

Ons aanbod

 • Marktconform salaris en gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Reiskostenvergoeding bij werkzaamheden op kantoor;
 • Toegang tot ons online leerplatform om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Een gezellig team, waarin hard wordt gewerkt maar ook veel wordt gelachen;
 • Aantrekkelijke pensioenregeling;
 • Een zeer dynamische functie met veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief.

Solliciteer
Contract type: Contract onbepaalde duur
Publicatiedatum: 06 oktober 2021

Functietitel: Elektromonteur Referentie:Elektromonteur

Activiteit: Uitvoerder/Onderhoud
Regio : Hedel (NL)
Solliciteer

Functietitel: Elektromonteur Referentie:Elektromonteur

Solliciteer

Functie

Voor een nieuw project zijn we op zoek naar collega’s die bij de consument thuis laadpalen willen installeren voor (semi-)elektrische auto’s. Als Elektromonteur bij ESAS/Circet ga je dagelijks bij onze klanten langs voor de installatie en aansluiting van laadpalen bij consumenten thuis. Hierbij plaats je de laadpaal in de tuin of aan de gevel van de woning en verzorg je de aansluiting in de meterkast. Het kan voorkomen dat je graafwerkzaamheden verricht in de tuin tot 5 meter (pré). Vraagt de installatie meer graafwerkzaamheden? Dan zal je door een collega ondersteund worden zodat jij je kan richten op de verdere installatie.

Je gaat service- en oplossingsgericht te werk en bent in staat om telkens onze klanten weer tevreden te maken met jouw oplossing. Heb je nog geen ervaring als Elektromonteur binnen deze branche, maar wel een elektradiploma? Twijfel niet om alsnog te reageren! Bij ESAS/Circet zijn wij altijd op zoek naar medewerkers met de juiste attitude, motivatie en gedrevenheid. We geven jou als elektromonteur de juiste intensieve training en coaching. Aanleg om te werken met je handen en een klantgerichte houding is uiteraard wel een must.

Profiel

 • Je hebt minimaal een MBO-diploma Elektra niveau 2;
 • Je bent klantgericht;
 • Je bent fulltime (40 uur per week) beschikbaar;
 • Je bent bij voorkeur in het bezit van een VCA-certificaat of bent bereid dit te behalen;
 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B;

Ons aanbod

 • Een marktconform salaris
 • Een aantrekkelijke bonusregeling
 • Mogelijkheid tot vast dienstverband bij goed presteren
 • Een informele, betrokken en professionele werkgever
 • De kans om bij te dragen aan het succes van ons nieuw project
 • Een bedrijfswagen, telefoon, laptop en Parkline (uitsluitend voor zakelijk gebruik)

Solliciteer
Contract type: Contract onbepaalde duur
Publicatiedatum: 06 oktober 2021

Functietitel: Administrative Officer Referentie:Administrative_Officer

Activiteit: Administratief medewerker
Regio : Schoten (BE)
Solliciteer

Functietitel: Administrative Officer Referentie:Administrative_Officer

Solliciteer

Functie

De Administrative Officer zal logistieke/ administratieve ondersteuning bieden bij het beheer van materialen en assets. Je bent het eerste contactpunt voor de leveranciers  en interne ploegen (site coördinatoren, city managers) omtrent hun vragen en opvolging van bestellingen.

Als Administrative Officer  krijg je onderstaande taken toegewezen;

 • Je verzamelt alle informatie om een optimaal beheer van de materialen te verzekeren. Je zorgt hierbij voor registratie, herstellingen en kalibraties.
 • Je volgt op wanneer keuringen moeten gebeuren en houdt dit in een overzicht bij. Je bent ook de persoon die effectief de interne keuring van de materialen zal uitvoeren.
 • Je plaatst bestellingen bij de betrokken leveranciers op vraag van de citymanager en/of site coördinatoren. Je bent hierbij in nauw contact met de leveranciers, vraagt offertes op  en onderhoudt een goede relatie met hen.
 • Je zorgt ervoor dat de arbeiders in het veld, over de nodige materialen beschikken. Van tijd tot tijd breng je de materialen bij hen ter plaatse.
 • Je beheert het wagenpark, aanhangwagens, graafmachines waarbij je mee in staat voor de opvolging van de keuringen, herstellingen, het onderhoud en het uitlenen van de wagens.
 • Bij afwezigheid van de magazijnier neem je het beheer van het magazijn voor jouw rekening.

Profiel

Wat wij verwachten van een Administrative Officer:

 • Je bent klantvriendelijk, behulpzaam en je blijft doorzetten tot je interne ploegen/ leveranciers tevreden zijn.
 • Je bent flexibel om je af en toe te verplaatsen richting de city teams of om je naar de garage/keuring te verplaatsen.
 • Je hebt uitstekende mondelinge communicatievaardigheden in het Nederlands, kennis van Frans is een plus.
 •  Je hebt affiniteit met of interesse in technische materie.
 • Je bent zeer accuraat en haalt energie uit administratief werk
 • Je kan zelfstandig werken, maar bent ook een teamspeler.
 • Kennis van ICT-materialen is mooi meegenomen.
 • MS Office / Outlook is voor jou niet onbekend. De specifieke software zal jou ter plaatse worden aangeleerd.

Ons aanbod

 • Je komt terecht in een uitdagende job met veel vrijheid.
 • Je staat centraal in een groeiende omgeving.
 • Circet biedt veel variatie en tal van opleidingen en doorgroeimogelijkheden.
 • Je werkt in een 40-urenstelsel waardoor je geniet van 12 ADV dagen.
 • Een aantrekkelijk loonpakket, met extralegale voordelen.

Solliciteer
Contract type: Contract onbepaalde duur
Publicatiedatum: 06 oktober 2021

Functietitel: Maintenance Engineer Referentie:Maintenance_Engineer

Activiteit: Network Engineer, Glasvezel/Optische fiber
Regio : Schoten (BE)
Solliciteer

Functietitel: Maintenance Engineer Referentie:Maintenance_Engineer

Solliciteer

Functie

De maintenance engineer staat in voor het onderhoud van P2P (Point to point) glasvezel netwerken in diverse steden. Je speelt een belangrijke rol in preventief onderhoud en herstellingen op het netwerk, dit zowel voor POP (Point of Presence) locaties als het distributie netwerk dat vanuit de POP’s vertrekt.

Als Maintenance Engineer  krijg je onderstaande taken toegewezen;

 • Op vlak van preventief onderhoud ben je o.a.  verantwoordelijk voor:
  • facilitair onderhoud op de POP locaties zodat aan alle wettelijke en door opdrachtgever aanvullend gestelde eisen voldaan blijft worden
  • het onderhoud en reparatie van terrein en buitenterrein,  inclusief inritten, hekwerken, slagbomen
  • controle, onderhoud, reparatie en keuringen van brandblusapparatuur en ontruimingsinstallatie –
  • controle, onderhoud, reparatie en keuringen van brandbeveiligings- en brandmeldinstallatie, storingsmelder, noodstroominstallatie(s)
  • controle, onderhoud en reparatie van alarm- en deuropeningsinstallaties
    
 • Qua herstellingen:
  • Analyseer je de storingen/defecten en los je de problemen op in de POP’s.
  • Analyseer je en los je de storingen op in het distributienetwerk. Hierbij horen o.a. ook het uitvoeren van herstel laswerken en OTDR metingen
    

Profiel

Wat wij verwachten van een Maintenance Engineer

 • Je hebt een opleiding A2, richting elektriciteit-elektronica, genoten
 • Je beschikt over een Rijbewijs B+ (BE)
 • Je hebt basis kennis van standaard MS office tools (Word, Excel, Powerpoint)
 • Basis kennis van telecom netwerken (bij voorkeur glasvezel)EN/OF  basiskennis van fiber laswerken en OTDR-metingen beschouwen we als plus
 • Je bent Nederlandstalig met een goede basiskennis Engels
 • Je hebt een technisch inzicht waardoor je in staat bent om technische plannen te lezen

Wat wij verwachten op vlak van competenties van een Maintenance Engineer

 • Je werkt volgens een voltijds dagschema, maar in noodsituaties kan je opgeroepen worden buiten de werkuren
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen en hebt hierbij oog voor detail
 • Je kan omgaan met problemen en kan deze zelfstandig oplossen door de verschillende opties te overwegen.
 • Je draagt veiligheids-en kwaliteitsnormen hoog in het vaandel. Uitvoeren van controles, audits en analyses ten einde de naleving van de geldende normen (reglementeringen, wetgeving, kwaliteitsstandaarden, …) maken hier integraal deel van uit.

Ons aanbod

 • Je komt terecht in een uitdagende job met veel vrijheid.
 • Je staat centraal in een groeiende omgeving.
 • Circet biedt veel variatie en tal van opleidingen en doorgroeimogelijkheden.
 • Je werkt in een 40-urenstelsel waardoor je geniet van 12 ADV dagen.
 • Een aantrekkelijk loonpakket, met extralegale voordelen.

Solliciteer