Circet Benelux staat garant voor jarenlange ervaring in het opbouwen en onderhouden van vaste en mobiele netwerken voor onze service provider klanten. In een wereld van hevige concurrentie en steeds snellere netwerken is Circet de Europese nummer 1 voor dienstverleners geworden.

Mobile 4G/5G Networks

4G/5G: Uitrol


Met een jaarlijkse stijging van twee cijfers in het volume van de uitgewisselde gegevens op mobiele netwerken, is de exponentiële groei van de vraag van de consument naar mobiel internet duidelijk te zien. Om de uitdaging aan te gaan, zetten serviceproviders 4G- en 5G-technologie in en vergroten ze de omvang van de backbone om hogere snelheden en een betere eindgebruikerservaring te kunnen bieden.

Circet heeft een gespecialiseerde organisatie opgezet en nieuwe tools geïmplementeerd, gefocussed op mobiele network operatoren en zendmastbeheerders. In slechts een paar jaar tijd is Circet in Europa een belangrijke speler geworden op het gebied van mobiele netwerken, zowel voor deployment als maintenance & operation.

Wij hebben wat nodig is om een belangrijke rol te spelen in het vormgeven van de toekomst van mobiele breedband: sterke technische vaardigheden, een resultaatgerichte bedrijfscultuur, en een geweldige branding. Onze sterke strategische positionering stelt ons in staat om de marktuitdagingen van morgen met vertrouwen aan te gaan: blijven investeren in 4G, de netwerkcapaciteit vergroten om de datastorm te doorstaan en deelnemen aan de uitrol van 5G, waarvoor meer sites nodig zullen zijn om de connectiviteit van miljarden objecten en terminals te verwerken.

Onze beste klanten in de Benelux