Circet Benelux staat garant voor jarenlange ervaring in het opbouwen en onderhouden van vaste en mobiele netwerken voor onze telecom klanten. In een wereld van hevige concurrentie en steeds snellere netwerken is Circet de Europese nummer 1 voor dienstverleners geworden.

Vaste telecom netwerken

Een gigabit of meer per seconde. Met die downloadsnelheid kan u in de Benelux binnenkort overall surfen op het internet. Om die snelheden mogelijk te maken wordt gebruik gemaakt van hoogtechnologische breedbandnetwerken. Er ligt nog veel werk op de plank vooraleer die netwerken overal operationeel zijn om deze snelheden aan te bieden.

Circet is al jarenlang een vaste partner en services provider voor koper, HFC en glasvezelnetwerken van telecom operatoren en infrastructuurbeheerders. Wij leveren een dienstenpakket dat de hele keten bevat, van ontwerp tot werkvoorbereiding, aanleg, projectmanagement, beheer en onderhoud. Jaarlijks leggen wij honderden kilometers glasvezel-, coax- en kopernetwerken aan. We doen dit met respect voor de omgeving en de opdrachtgever. Bij alles wat we doen, bekijken we hoe we de overlast kunnen beperken. Zowel de downtime als de impact op het milieu herleiden we tot een minimum. In elke fase garanderen we de veiligheid van medewerkers en passanten. We werken alleen met gecertificeerde medewerkers op alle niveaus. Van kabellegger tot projectmanager, onze aandacht gaat uit naar alle lagen van de organisatie.

Bij Circet kunt u rekenen op volledige ontzorging, een dienstpakket dat het hele project omvat en kostenbesparende innovaties dankzij de verbetering van uw netwerk.