Bouw mee aan de vitale infrastructuur van morgen

Onze betrouwbare en robuuste energie- en telecominfrastructuur ligt aan de basis van de innovatieve technologieën van morgen. Wij creëren mee de netwerken van de toekomst, en daar zijn we maar wat trots op! Maar dat kunnen we niet alleen: we doen beroep op een breed netwerk van onderaannemers. Zoals jullie?

Als zelfstandige meebouwen aan grootschalige infrastructuurprojecten? Dat kan!

Van 5G tot glasvezel en energienetwerken: alles begint bij een sterke en betrouwbare infrastructuur. Wij bouwen en beheren die - in samenspraak met onze klanten. Ook jullie kunnen daarbij helpen! Van grondwerkers tot lassers: Circet zoekt sterke partners om mee samen te werken. Zo garanderen we samen de hoogste kwaliteit en de ultieme gemoedsrust.

Circet is de snelstgroeiende speler in infrastructuur voor telecom, slimme meters en EV. Wij bouwen en beheren de vitale infrastructuur van morgen. Mensen connecteren en innovatie mogelijk maken geeft ons energie. Om die missie waar te maken, zijn we steeds op zoek naar getalenteerde vakspecialisten.

Bouw als onderaannemer mee aan de infrastructuur van morgen en maak een verschil

Zet je expertise ook in voor

Connecteer, herstel en onderhoud de telecomverbindingen bij bedrijven en particulieren.

Digitale meters zijn een fundamentele bouwsteen voor slim en duurzaam energie-, gas- en waterbeheer. Help ze uitrollen in de hele Benelux!

Draag bij aan de mobiliteit van de toekomst door vandaag de nodige laadinfrastructuur te bouwen.