Creëer connecties, voor mensen en bedrijven

Snelle, betrouwbare netwerken zijn een basisbehoefte: ze zorgen ervoor dat we verbonden blijven met de mensen en de wereld rondom ons. Wil jij als zelfstandige mee telecomverbindingen connecteren, herstellen en onderhouden? Word dan onderaannemer bij Circet.

Fiber voor iedereen!

Breng jij als onderaannemer mee essentiële telecomverbindingen tot stand, en kan je ze bovendien ook herstellen en onderhouden? Naast traditionele netwerken, zoals koper en coax, moeten er in België nog honderdduizenden woningen, bedrijven en openbare sites worden aangesloten op glasvezel en HFC. Die aansluitingen komen er niet vanzelf. Jouw expertise? Lees dan zeker verder!

Circet is de snelstgroeiende speler in infrastructuur voor telecom, slimme meters en EV. Wij bouwen en beheren de vitale infrastructuur van morgen. Mensen connecteren en innovatie mogelijk maken geeft ons energie. Om die missie waar te maken, zijn we steeds op zoek naar getalenteerde vakspecialisten.

Ook meebouwen aan de telecomverbindingen van morgen? Let's connect!

Zet je expertise ook in voor

Van graafwerken tot lassen en nog veel meer: ontwerp, bouw en beheer met ons de telecominfrastructuur van morgen.

Digitale meters zijn een fundamentele bouwsteen voor slim en duurzaam energie-, gas- en waterbeheer. Help ze uitrollen in de hele Benelux!

Draag bij aan de mobiliteit van de toekomst door vandaag de nodige laadinfrastructuur te bouwen.

Hoe is het om met ons te werken?

Benieuwd hoe het is om op een Circet-werf te staan en deel uit te maken van ons team? Lees hier de ervaring van Jiri De Maesschalck (JDM-Technics).