ESAS vaart voortaan onder de vlag van Circet

De gekende installateur van telecom- en energie-infrastructuur ESAS gaat voortaan door het leven als Circet. De naamswijziging is het gevolg van de overname door de Europese marktleider Circet, in december vorig jaar. “Dat de naam ESAS uit het straatbeeld verdwijnt, is geen nadeel”, zegt Bavo De Cock, CEO van wat nu Circet Benelux is. “Door alle entiteiten te groeperen onder één krachtige identiteit en de synergievoordelen van de groep optimaal te benutten, zijn we beter gewapend om onze ambitieuze groeiplannen te realiseren.”

We are one!

Eind vorig jaar werd ESAS Benelux onderdeel van Circet, de voornaamste Network Service Provider in Europa. Deze groep, met hoofdkantoor in het Franse Parijs, is aanwezig in 12 landen, stelt 10.300 mensen te werk en haalt een jaarlijkse omzet van 2,03 miljard euro. Na een inventarisatie van de synergie-mogelijkheden, is nu de fase aangebroken dat alle merknamen in de Benelux, zoals ESAS, Lomitel, NKM, Spitters, Teletronika en TeleZuid verdwijnen en gegroepeerd worden onder de naam Circet.

Sterk merk

Een weldoordachte, strategische keuze die ESAS zal helpen om het groeiproces te versnellen. “In de eerste plaats laat de fusie met Circet toe dat we in de nieuwe groep onze knowhow kunnen delen, innovaties kunnen verwelkomen en op tal van organisatorische en administratieve aspecten enorme stappen voorwaarts kunnen zetten”, aldus CEO Bavo De Cock. “Door nu ook de naam te uniformiseren, komen we naar buiten als één groot Europees merk, dat krachtdadig en toekomstgericht de klanten van dienst zal zijn.”

Groeiverhaal

De nieuwe naam Circet zal weldra opduiken in alle communicatie van het bedrijf, zoals de correspondentie, de signalisatie op de gebouwen of de logo’s op het voertuigenpark. Zowel klanten als medewerkers worden persoonlijk geïnformeerd over de naamswijziging en worden vriendelijk uitgenodigd om ook onder het nieuwe gesternte, hun vertrouwen te bestendigen en mee de schouders te zetten onder dit unieke groeiverhaal. Lang leve Circet!