Geen relatiegeschenken dit jaar, maar wel een hartverwarmende actie. Circet Benelux lanceerde in december 2021 voor de tweede maal op rij een nieuwe interne eindejaarscampagne om geld in te zamelen voor zes goede doelen, gekozen door onze eigen werknemers.

Sociale impact maken? Doen we met elkaar. Bij Circet Benelux vinden we het belangrijk dat iedereen gelijke kansen krijgt. We geloven in de kracht van sociale initiatieven voor de maatschappij. Zo maken we de (lokale) samenleving meer betrokken en sterker.

Maak vandaag kennis met het verhaal van...

Stichting DierenLot Voor een beter bestaan voor dieren

Stichting DierenLot trekt zich het lot van dieren aan en wil ze helpen. De stichting is in 2005 opgericht en ondersteunt inmiddels 250 dierenasielen en dierenwelzijnsorganisaties in Nederland. De stichting ondersteunt lokale dierenasielen en dierenwelzijnsorganisaties in Nederland zowel in natura als met financiële middelen. Daarnaast rijden er 175 dierenambulances rond die DierenLot in bruikleen geeft aan dierenhulporganisaties die het nodig hebben. Stichting DierenLot is bovendien een kennisinstituut, via hun eigen academie wil de stichting zoveel mogelijk kennis delen onder de medewerkers en vrijwilligers van de dierenhulporganisaties.

Russell Crye (CCO bij Circet Benelux) overhandigt de cheque met veel plezier aan Hans Wijnhoff (Fondsenwerver bij Stichting DierenLot)

Ik ben trots dat ik deel uit mag maken van deze prachtige organisatie. We mogen iedere dag voor Sinterklaas spelen en dierenorganisaties blij maken met onze steun. De financiële steun van Circet Benelux helpt ons weer een groot stuk vooruit.

Hans Wijnhoff
Fondsenwerver bij Stichting DierenLot

Stichting DierenLot heeft een grote trouwe achterban van ca. 270.000 donateurs en vele zakelijke partners. En net als deze trouwe achterban zijn ook wij van Circet Benelux erg blij dat we ons steentje kunnen bijdragen met deze donatie.

Russell Crye
CCO bij Circet Benelux

De Groene Dag vzw Praktische tools voor een groener leven

De Groene Dag vzw is al meer dan 40 jaar een educatieve non-profit organisatie voor België en Nederland, met gedegen en toegankelijke kennis over gezond en duurzaam leven. Maandelijks organiseren ze inspirerende workshops (fysiek en online) met eenvoudige, praktische tips die echt een verschil maken richting een duurzame toekomst.

Stijn Baert (Sales Director bij Circet Benelux) overhandigt de cheque met veel plezier aan Emmy Van Daele (voorzitter van De Groene Dag).

Dit is werkelijk een fantastisch initiatief van Circet Benelux. Dit bedrag maakt voor ons een gigantisch verschil. Met deze steun kunnen we nog meer mensen handvaten bieden hoe ze persoonlijk duurzamer kunnen leven. Het is trouwens ook fantastisch om te zien dat Circet Benelux stappen onderneemt richting een duurzame toekomst.

Emmy Van Daele
voorzitter De Groene Dag vzw

Consumenten zijn al langer overtuigd van een duurzame levensstijl, het zijn meestal bedrijven die deze grote stap niet durven te zetten. Bij Circet Benelux willen we met deze actie een stap in de goede richting zetten. Het feit dat onze medewerkers deze organisatie voordragen bewijst ons warm hart voor een duurzame levensstijl.

Stijn Baert
Sales Director bij Circet Benelux