Geen relatiegeschenken dit jaar, maar wel een hartverwarmende actie. Circet Benelux lanceerde in december 2021 voor de tweede maal op rij een nieuwe interne eindejaarscampagne om geld in te zamelen voor zes goede doelen, gekozen door onze eigen werknemers.

Sociale impact maken? Doen we met elkaar. Bij Circet Benelux vinden we het belangrijk dat iedereen gelijke kansen krijgt. We geloven in de kracht van sociale initiatieven voor de maatschappij. Zo maken we de (lokale) samenleving meer betrokken en sterker.

Maak vandaag kennis met het verhaal van...

PUNT. vzw Samen tegen seksueel geweld

PUNT. VZW is een organisatie die zich inzet voor een betere ondersteuning van slachtoffers die in aanraking zijn gekomen of nog steeds in contact komen met seksueel grensoverschrijdend gedrag (verkrachting, seksueel misbruik, incest, seksuele intimidatie, ongewenste aanrakingen, iemand die over je grenzen gaat, …).

Bij PUNT. VZW willen ze hier graag de broodnodige verandering in brengen. Seksueel geweld is helaas een groot onderdeel van onze maatschappij geworden. Het gaat zelfs zó ver: je bent een slachtoffer of je kent een slachtoffer.

Bavo De Cock (CEO bij Circet Benelux) en Hilde Boschmans (CHRO bij Circet Benelux) overhandigen de cheque met veel plezier aan Sophie Van Reeth (Coördinator communicatie bij PUNT. vzw).

PUNT. vzw biedt een vangnet aan voor iedereen. Wij willen een eerste aansprekingspunt zijn, we willen een punt maken van seksueel geweld en hopelijk er ook een PUNT. achter kunnen zetten. Fantastisch om te zien dat Circet Benelux met deze actie onze organisatie zo ondersteunt. Dit maakt een gigantisch verschil. Bedankt!

Sophie Van Reeth
Coördinator communicatie bij PUNT. vzw

Seksuele intimidatie en geweld is spijtig genoeg brandend actueel. Bij Circet Benelux willen we hier verandering in brengen. Onze medewerkers dragen het hart op de juiste plaats, dat is overduidelijk.

Bavo De Cock
CEO bij Circet Benelux

Stichting Wees Gelukkig Help ze omgaan met hun verdriet

Iedere dag zet stichting Wees Gelukkig zich samen met vrijwilligers, donateurs en andere betrokkenen in om de wereld van (half) wezen een beetje beter te maken.  De stichting is in 2017 ontstaan vanuit een ervaringsdeskundig perspectief. In de 5 jaar dat Stichting Wees Gelukkig nu bestaat vervulden zij al dik 20 wensen. Het motto van de stichting is 'leef je droom nu, bewaar hem niet voor later'. Met dit devies in het achterhoofd creëren zij droom ervaringen voor wees kinderen tot 18 jaar.

Daniel en Sandra (Oprichters van Wees Gelukkig) nemen met een grote glimlach de cheque in ontvangst van Ad Baartmans (Sales Director bij Circet Benelux) en Nicole Leijen (HR Business Partner bij Circet Benelux).

Het is zo fijn om die blije gezichten van de kinderen te zien wanneer hun wens in vervulling gaat. Wat voor ons zo vanzelfsprekend lijkt, is het natuurlijk niet. Door corona konden niet alle hartenwensen - die de afgelopen 2 jaar zijn aangedragen - worden vervuld. We hopen dit met deze mooie steun van Circet Benelux alsnog in 2022 te kunnen doen.

Daniel en Sandra
Oprichters van Wees Gelukkig

Circet Benelux gelooft in de kracht van sociale initiatieven voor de maatschappij. Ze maken de samenleving meer betrokken en sterker. We zijn blij dat we stichting Wees Gelukkig een steuntje in de rug kunnen bieden om ook in de toekomst wensen uit te laten komen.

Ad Baartmans
Sales Director bij Circet Benelux