Geen relatiegeschenken dit jaar, maar wel een hartverwarmende actie. Circet Benelux lanceerde in december 2021 voor de tweede maal op rij een nieuwe interne eindejaarscampagne om geld in te zamelen voor zes goede doelen, gekozen door onze eigen werknemers.

Sociale impact maken? Doen we met elkaar. Bij Circet Benelux vinden we het belangrijk dat iedereen gelijke kansen krijgt. We geloven in de kracht van sociale initiatieven voor de maatschappij. Zo maken we de (lokale) samenleving meer betrokken en sterker.

Maak vandaag kennis met het verhaal van...

De Vlinder Een hart voor mekaar

Een hart voor mekaar, dat hebben ze zeker bij De Vlinder. Kenneth vertelt met veel enthousiasme en empathie over de organisatie: “De Vlinder ondersteunt mensen die het nodig en moeilijk hebben in onze maatschappij. Wij ondersteunen zowel lokale, als iets minder lokale projecten. De overstromingen in Pepinster bijvoorbeeld zijn al even uit Het Journaal verdwenen, maar wij blijven inzetten om het leven van de mensen daar weer dragelijk te maken. We brengen hiervoor mensen samen door als draagplatform te functioneren voor kleinschaligere projecten. Met ons engagement en ervaring geven wij onze maatschappij een mooiere toekomst”

Pieter Aerts (Finance Director bij Circet Belgium) overhandigt de cheque met veel plezier aan Kenneth Rumes (voorzitter van De Vlinder vzw).

Wij zijn Circet Benelux zeer dankbaar voor deze gulle gift. De Circet-medewerkers hebben zich van hun warmste kant getoond. We voorzien in 2022 nog meer mensen die het nodig hebben te ondersteunen. Dit bedrag is zeer welkom en zal goed besteed worden. Hartelijk dank voor al jullie stemmen!

Kenneth Rumes
voorzitter De Vlinder vzw

Het is hartverwarmend om te zien dat De Vlinder zich zo inzet voor de maatschappij en op hun eigen manier een groot verschil kan maken. Wij zijn heel blij om met Circet Benelux De Vlinder een extra steun te kunnen bieden.

Pieter Aerts
Finance Director bij Circet Belgium

Kinderen van de Voedselbank Er zijn er meer van dan u denkt

1 op de 9 kinderen in Nederland leeft onder de armoedegrens. De gevolgen van armoede zijn groot en hebben een langdurige impact op kinderen. Stichting Kinderen van de Voedselbank zet zich in om de maatschappelijke gevolgen van kinderarmoede in Nederland tegen te gaan. De stichting is in 2013 opgericht; wat klein begon, werd een olievlek. Als enige organisatie in Nederland geeft de organisatie 2 maal per jaar kledingpakketten uit voorzien van nieuwe kleding en nieuwe schoenen.  

Edwin Melessen (Operations Manager bij Circet Nederland) overhandigt de virtuele cheque met veel plezier aan Maurice Van der Ven (Oprichter van Kinderen van de Voedselbank).

Door de coronacrisis zijn we hard getroffen als organisatie. Dit terwijl we elk jaar 20.000 kinderen willen helpen. Dit is werkelijk een fantastisch initiatief van Circet Benelux. Dit bedrag maakt voor ons een gigantisch verschil. Hartelijk dank!

Maurice Van der Ven
Oprichter van Kinderen van de Voedselbank

Al dit fantastische werk wordt gedaan door een team van vijftigtal gedreven vrijwilligers en twee betaalde parttime krachten. We zijn blij dat we met onze donatie de stichting een warm hart kunnen toedragen.

Edwin Melessen
Operations Manager bij Circet Nederland