Circet heeft in de Benelux meer dan 1000 techniekers die uw klanten een persoonlijke service geven. Daardoor is er altijd iemand beschikbaar binnen een straal van vier kilometer.

IoT Installaties & Storingen Altijd iemand binnen bereik

Circet heeft in de Benelux meer dan 1000 techniekers die uw klanten een persoonlijke service geven. Daardoor is er altijd iemand beschikbaar binnen een straal van vier kilometer. De werkplanning van deze workforce wordt efficiënt en real-time automatischgestuurd door ons Service Cruiser cloudplatform. Daardoor verloopt de dienstverlening extra efficiënt:

  • uw klanten krijgen stipt de meest geschikte field service engineer voor de deur
  • u betaalt een lagere prijs per interventie
  • uw klanten worden voortdurend op de hoogte gehouden van hun afspraak via sms, e-mail of via uw eigen app

 

De contactmomenten die er zijn met klanten, betekenen een unieke kans om jullie klantentevredenheid te verhogen en klanten aan u te binden. Door uw telecom, energie of IoT installatie en storing services uit te besteden aan een specialist zoals Circet, verbetert u de klantenervaring en krijgen uw klanten altijd de beste service. Daarom kunt u onze field service engineers beschouwen als ambassadeurs voor uw merk.

De IoT field services van Circet zijn goed opgeleid in meerdere domeinen zodat we de juiste kennis inzetten voor elk toestel op de juiste plaats en het juiste moment. Er is altijd een Circet service engineer in de buurt om uw geconnecteerde toestellen te installeren en te onderhouden.

Meer weten over onze diensten?