Engineering & Advies Ontwerpen zit in ons DNA

Een dynamische groep van enthousiaste engineers ontwerpen iedere dag de beste netwerken van de Benelux. Deze professionals zijn onze experts op het gebied van glasvezel- en coaxnetwerken.

Zij luisteren goed naar de opdrachtgever, zijn adviserend, maken een pre-ontwerp en een (materiaal)calculatie. Vervolgens zetten zij de stap naar een detailontwerp, het aanvragen van vergunningen, het produceren van gegevens voor de aanleg van het netwerk en uiteindelijk het begeleiden en verwerken van de gegevens zoals het netwerk is aangelegd.

Onze engineers maken gebruik van de modernste software. De combinatie van jarenlange ervaring en altijd de beste willen zijn, zorgt ervoor dat zij de hoogst mogelijke kwaliteit bieden. Door dagelijks de laatste ontwikkelingen en innovaties te volgen, blijft kennis up to date.

De ontwikkeling en het aanleggen van een professioneel en betrouwbaar breedbandnetwerk vergt veel technische, organisatorische, commerciële, financiële en projectmatige kennis en begeleiding. Met onze exploitatie achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van advies, ontwerp, aanleg, service & beheer van breedbandnetwerken is Circet een gewaardeerde adviseur in de Benelux.

Meer weten over onze diensten?