Staffing & Outsourcing Flexibel specialisten inschakelen

Bent u op zoek naar een partner die uw serviceprocessen kan overnemen, extra hulp nodig voor grote projecten, of tijdens piekmomenten? Circet Benelux levert volledige of modulaire sourcing- en outsourcingdiensten. Ons veelzijdige team neemt de monitoring van uw toestellen in handen of zorgt voor de servicedesk, de field services of een combinatie van de drie.

Circet Benelux levert u snel de beste medewerkers om op korte of lange termijn uw organisatie te versterken. De staffingcontracten kunnen gaan over het inzetten van één technicus maar kunnen evengoed een overeenkomst zijn voor het leveren van een groot team. U kunt rekenen op onze toegewijde IT netwerkspecialisten, callcentermedewerkers en field service engineers die allemaal voor u aan de slag gaan. We beschikken over het volledige spectrum van expertise met specifieke kennis voor klantenservice in alle sectoren: telecom, nutsbedrijven, retail, OEM-producenten, productiebedrijven en overheden.

Meer weten over onze diensten?

Op zoek naar de ideale partner?

Bent u op zoek naar een partner die uw serviceprocessen kan overnemen? Circet Benelux levert volledige of modulaire sourcing- en outsourcingdiensten. Ons veelzijdige team neemt de monitoring van uw toestellen in handen of zorgt voor de servicedesk, de field services of een combinatie van de drie.