Fiber to the Site (FttS) Een snelle en betrouwbare internetverbinding

De aanzienlijke jaarlijkse groei aan data verkeer op mobiele netwerken vraagt een continue uitbreiding van de bandbreedte door vernieuwing van de mobiele telecom infrastructuur. De nieuwe generatie 5G telecomnetwerken onderscheiden zich door hun snelheid, maar ook door het aantal benodigde antenne opstelpunten voor een goede dekkingsgraad gecombineerd met de extreme netwerkeisen op het gebied van latency. Met de komst van 5G kunnen circa éen miljoen apparaten per vierkante kilometer verbinding maken met het internet waarbij vanaf de opstelpunten de afwikkeling van het dataverkeer via glasvezelverbindingen geschiedt 

Circet heeft alle expertise in huis om de glasvezelverbindingen te realiseren voor de convergentie van het mobiele netwerk met het vaste glasvezel infrastructuur: vele jaren ervaring, sterke technische vaardigheden en een resultaatgerichte bedrijfscultuur zijn de basis voor een efficiënte realisatie van de netwerken. Circet is actief in elke fase van de network levenscyclus, engineering, site verwerving, bouw, beheer en onderhoud. Voor Fiber to the Site verbindingen vallen de volgende werkzaamheden in scope bij Circet: engineering, sites surveys, stakeholder management, vergunningen, aanleg en oplevering van de te verbinden mobiele opstelpunten, het connecteren van nieuwe en bestaande sites, het installeren, verwisselen en in bedrijfstellen van apparatuur, evenals het upgraden en onderhouden van netwerk componenten. 

Onze sterke strategische positionering stelt ons in staat om de marktuitdagingen van morgen samen met onze opdrachtgevers vol vertrouwen aan te gaan: blijven investeren in 4G, de netwerkcapaciteit vergroten om de datastorm te doorstaan ​​en deelnemen aan de uitrol van 5G. 

Meer weten over onze diensten?