Waarom ga je op date?

Hou je van techniek en technologie en help je graag mensen? Als Telecom Technieker Inhome installeer je telecom- en netwerkapparatuur bij onze klanten: particulieren en bedrijven. Heeft de klant een technisch probleem? Dan ben jij de oplossing!

Met wie ga je op date?

Circet Benelux is de grootste speler in het bouwen, onderhouden en connecteren van vaste (glasvezel, coax en koper) en mobiele (4G en 5G) telecomnetwerken en slimme energie. Zo bouwen we aan de digitale snelweg van de toekomst. In deze functie help JIJ als fundamentele schakel bij het beheren en verbeteren van het netwerk van onze klant Proximus.

Plan je speeddate in!

Boek alvast jouw tijdslot op donderdag 15 september voor een speeddate met Kelly of Debbie en een technische collega. Wij bezorgen je een link voor een virtueel gesprek. Wat is voor ons belangrijk: jouw motivatie voor een technische functie en een klik met onze organisatie. 2 x check? Dan gaan we graag met jou een stapje verder en lichten we jou toe wat we financieel en qua opleiding voor jou in petto hebben.

 

Wat bieden wij jou?

Nog even onze troeven op een rijtje:

  • Technologie: bouw met ons mee aan de vitale infrastructuur van morgen
  • Vrijheid: we houden van initiatief en meedenken
  • Opleiding: je blijft voortdurend leren dankzij de Circet Academy